Overnatting

Halden er en typisk sommerby, og i den varme årstiden er det en viss kamp om sengene. Siste helgen i juni er det likevel gode muligheter for å skaffe overnatting under By the Border.

Flere velger å fylle opp hyttene eller leie hus sammen med venner gjennom AirBnB eller Finn. I Halden sentrum er det flere hoteller, i tillegg til flere Bed & Breakfast-alternativer.

Hoteller i Halden

Halden har flere gode hotellalternativer for festivaldeltakere som ønsker et komfortabelt opphold under By the Border. Thon Hotel Halden, som ligger ved bryggen, tilbyr moderne rom og vakker utsikt over havnen. Grand Hotel Halden, et historisk hotell i sentrum, gir en unik opplevelse med sin klassiske sjarm.

Fredriksten Hotell

Fredriksten Hotell ligger i svært kort gangavstand til festivalområdet.

For de som ønsker enkel tilgang til festivalområdet, er Fredriksten Hotell, beliggende ved Fredriksten festning, et flott valg med fantastisk utsikt og svært kort gangavstand til festivalen. Alle hotellene gir deg muligheten til å nyte festivalen i komfortable omgivelser, med enkel tilgang til Haldens severdigheter og natteliv.

Campingplasser i Halden

For de som foretrekker campinglivet, tilbyr Halden flere flotte campingplasser som gir en naturnær opplevelse under By the Border. Fredriksten Camping, som ligger i umiddelbar nærhet til festningen, gir enkel tilgang til festivalområdet og en unik atmosfære. PlusCamp Aremark, litt utenfor Halden, byr på vakre omgivelser ved Aremarksjøen, perfekte for en avslappende campingopplevelse. Svinesundparken Camping, nær grensen til Sverige, er også et populært valg med gode fasiliteter og naturskjønne omgivelser.

Lei hytte eller sommerhus

Lei en hytte eller et sommerhus og samle hele vennegjengen på tur under årets festival. I nærområdene rundt Halden finnes det et stort antall hytter og sommerhus, og mange velger å leie ut disse under festivalen. Gjennom lenkene under finner du hus, hytter og sommerhus som er lagt ut til leie under By the Border 2024.

AirbnbFinn

Kjøp billetter