Toto

Totous

Med rundt 40 millioner solgte album og nesten fem milliarder streams, er TOTO utvilsomt en av de virkelige gigantene i musikkhistorien.

«Africa», «Rosanna» og «Hold the Line». Udødelige låter og en del av soundtracket i livet til flere generasjoner. Torsdag 4. juli opplever du altså dette i levende live der og da, midt i fleisen på Fredriksten Festning i Halden. Det er ganske utrolig. Og veldig moro.

TOTO har vært med oss siden slutten av 1970-tallet, men har de siste tiårene opplevd en betydelig renessanse i popularitet, ikke mange band oppnår på dette tidspunktet i karrieren. Ingen statistikk illustrerer dette bedre enn milepælen på over 3,4 milliarder streams bare på Spotify. Totalt antall avspillinger av bandets verk på alle plattformer, nærmer seg nå fem milliarder. Blant de mest avspilte opptakene utgjør «Africa» alene over én milliard strømminger på Spotify.

Bandet er i 2024 på en omfattende turné i hjemlandet USA og siden i Europa og de gjør rent bord hvor enn de kommer. I Norge har legendene ett stopp: By the Border i Halden!

🤓 Viste du at Toto i 2023 opptrådte for mer enn én million mennesker?


Opptrer

Torsdag 4. juli

Sjangre

PopRock

Kjøp billetter