Fay Wildhagen

Fay Wildhagenno

Hun har blitt kalt en sjelden blomst, gitarvirtuosen, sangeren og låtskriveren Fay Wildhagen. I juli bidrar hun til at By the Border blir et enda herligere sted å være.

Gitarist, vokalist, artist og låtskriver Wildhagen har virkelig tatt av i det siste. 2024 har så langt vært en eneste stor suksess. Først med slipp av «Let’s keep it in the Family», til fabelaktige kritikker, TV-opptredener og siden en suksessrik turné over hele landet og med avstikkere blant annet til Tyskland.

Foruten å gi ut fabelaktig musikk, har Wildhagen også gjort seg bemerket på grunn av sine energiske og følelsesladde liveopptredener, hvor hun virkelig kommer til sin rett som artist. Og ikke minst: som gitarist. Vi gleder oss til å se henne levere sin folkpop/visepop, akkompagnert av en helt unik stemme.

Den sjeldne blomsten vil garantert klare å spre ut sine kronblader på vakre Fredriksten Festning på den siste dagen av festivalen.

➡️ Visste du at Fay Wildhagen mener hun ikke er særlig talentfull til å spille gitar, men at hun er blitt vanvittig god på grunn av iherdig øving?

Opptrer

Torsdag 4. juli

Sjangre

FolkPop

Kjøp billetter